Online aréna ŠSČR News

Zahrejte si v Online aréně s IM Štěpánem Žilkou!

Sedmý hráč českého ratingového žebříčku IM Štěpán Žilka vstupuje do Online arény ŠSČR. V úterý 7. května bude od 19 do 20 hodin hrát se členy naší herny. „Na partie s hráči Arény se těším a mohu slíbit, že květnová akce určitě není mou poslední výzvou soupeřům,“ říká hráč 1. Novoborského ŠK, který nedávno splnil svou druhou velmistrovskou normu. S mezinárodním mistrem Žilkou si můžete v Online aréně zahrát jednoduše: přijmete jeho výzvu, která se Vám zobrazí v okně výzev. Kliknutím na přijetí výzvy se zařadíte do fronty zájemců o partii. Aby se dostalo na co nejvíc hráčů, každý bude moci sehrát pouze jednu partii. Zatímco hráč Arény bude mít v této partii vždy pět minut na partii, čas Štěpána Žilky se bude lišit v závislosti na síle soupeře: od jedné do pěti minut.

V dubnu dostali hráči Online arény spoustu cen z našeho Katalogu – od sportovní čepice přes figurky Stauton, šachové hodiny a knihy a… Online aréna ŠSČR News.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..