KP 5. + 6.kolo

Započali záchranářské práce! Vánoce jsme přečkali na 10.místě, tedy na sestupové příčce (neboť letos budou pravděpodobně padat tři týmy) a proto je cíl do druhé půlky KP jasný, jednoduchý a prostý – ZAČÍT VYHRÁVAT :-). Týmy jsou v této části tabulky velmi vyrovnané a tak to není rozhodně cíl lehký. Každý bod se bude počítat. Vstup do nového roku nám však vyšel na jedničku! V obou lednových kolech hraných venku jsme zvítězili (konečně!) a poskočili tak na průběžné 8.místo. Bodovali ovšem i ostatní družstva s podobnou pozicí v tabulce, proto není ještě zdaleka vyhráno.
V pátém kole jsme vyhráli ve Stráži pod Ralskem 5:3. Zde se to tak trochu předpokládalo, ale „husarský kousek“ se nám podařil v šestém kole v Krásné Lípě. Náš nejvzdálenější soupeř (120km) je vedoucí tým soutěže. Po dlouhém několikahodinovém boji se nám podařilo lídra KP porazit nejtěsnějším výsleddkem 4,5:3,5. Plusové body! Snad nebudou poslední…       Výsledky v KP 2013-14

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..